MIKOR-MIÉRT FELÚJÍTANI HA ELADOM?

Mikor van értelme eladás előtt egy felújításnak?

NAGYTAKARÍTÁS JAVÍTGATÁSOKKAL MINDIG okvetlenül ajánlott. Mik ezek? Már évek óta itt-ott tornyosuló, támaszkodó vicek-vacak a ház körül, ami az embernek már fel sem tűnik megszokásból… Ezek jelenléte az ingatlanszemléken, a fotókon jelentős mértékben kérdőjelezi miért akar ennyit-annyit a tulajdonosa, ha látszólag nem is szeret itt lakni? Invesztíció ezért? Pár napos munka összefogva a családdal és kész. A kisebb hibák-sérülések-elöregedések megszüntetése egy gyorsabb eladást eredményezhet! Mik ezek? Például néhány cserépigazítás a tetőn, szegeléssel- csavargatással helyreállítások-beállítások, vízkövesedett zuhanyrózsa/kábele cseréje, felrepedt fugázások újra szilikonozása, ne kotyogjon-zörögjön semmi a házban (!), stb. Ezeket többnyire pár tízezres kiadással elvégezhetjük magunk is vagy végeztetjük mással. Itt nem az a lényeg, hogy majd mennyivel jobb árajánlaton kínálhatom, hanem hogy így sokszorozódott egyáltalán az eladás esélye. Hiszen aki egy láthatólag „mostohán kezelt tulajdonát kínálja az nem is szerette azt, tehát miért kér egyáltalán ennyit is?” – kérdezheti tudatosan vagy anélkül az érdeklődő… Az ingatlan állaga, minőségjavítások, felújítások már kérdésesek hogy mikor- mennyit érdemes rá áldozni. Tanácsadás keretében segít a helyszínen a Projektfox csapatunk illetékese. Ő megmondja őszintén mikor-mit érdemes a gyors vagy jobb eladás érdekében.

FREKVENTÁLT HELYEN AZ INGATLANA? Ha az ingatlan kimondottan frekventált helyen van, és évtizedek óta nem költöttek rá, elöregedett, cserére szorulnak a nyílászárók, stb., akkor valószínűleg JAVASOLT EGY KOMPLETT VAGY RÉSZLEGES FELÚJÍTÁS . Ez esetben is jól meg kell tervezni a részleteket, mit is érdemes akkor.

INGATLANT VETTEM BARANYÁBAN!

Vétel utáni felújításokat is vállalunk akkor is ha nem velünk vette ingatlanát!

Ingatlana külső- vagy belső átépítését, felújítását vállaljuk az előre tervezettek alapján. Legyen az csupán szobafestés-mázolás vagy akár új falak emelése, stb. Lakás-ház-irodahelyiség-üzlethelyiség-hotel-gasztronómia stb. felújítását-átépítését is vállaljuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy a info@projektfox.hu email címen.

Kérjen időpontot és szakemberünk házhoz jön Baranya megyében.